Majstrovstvá Slovenska sa už nezadržateľne blížia. Hostiť ich budú tak ako vlani Piešťany počas víkendu 18.-19.júla. Pôjde o historicky najväčšie Majstrovstvá Slovenska v malom futbale počas ich deväťročnej tradície.

Na minuloročných Majstrovstvách Slovenska v malom futbale sa z víťazstva tešili hráči tímu TO-DAY Hydrokres Prešov, ktorí vo finále porazili nitrianskych Trogárov. Z bronzu sa tešila Letka Trenčín.

Tento rok majstrovstvá odštartujú s rekordným počtom 64 tímov v sobotu 18.júla od 8:00. Počas soboty budú prebiehať zápasy základných skupín a taktiež prvé zápasy vyraďovacej časti vrámci 16-finále. Následne v nedeľu 19.júla bude prebiehať zvyšná časť vyraďovacej fázy majstrovstiev. Žreb základných skupín bude známy v pondelok 13.júla. Majstrovstiev sa v hlavnej kategórii zúčastnia tímy až z 26 líg z celého Slovenska. Veľkou novinkou tohtoročných majstrovstiev budú aj Majstrovstvá Slovenska hráčov nad 40 rokov.

Najlepšie momenty zo všetkých zápasov sa budú nachádzať na našom webe malyfutbal v pripravovanej sekcii MSR 2020. Záverečnú fázu turnaja si budú môcť fanúšikovia vychutnať aj LIVE prostredníctvom nášho facebookového profilu