Slovenský zväz malého futbalu a stávková spoločnosť Niké podpísali dohodu o spoločnej spolupráci. Zmluva je podpísaná  na dva roky s možnou ročnou opciou.

Názov Niké bude uvádzaný pri všetkých významných celonárodných podujatiach organizovaných Slovenským zväzom malého futbalu. Ide o Niké Winter Cup, Niké Superliga a tiež blížiace sa Niké Majstrovstvá Slovenska v malom futbale, ktoré sa konajú počas najbližšieho víkendu.

Prezident Slovenského zväzu malého futbalu Peter Králik: „Verím, že tento krok si budeme pamätať veľmi dlho. Spoločnosť Niké sa stáva generálnym partnerom slovenskej reprezentácie v malom futbale. Som rád, že po tých dlhých rokovaniach, ktoré trvali takmer rok z rôznych dôvodov. Je to bezpochyby jeden z najvýznamnejších míľnikov . Sľubujeme si od tejto spolupráce zvýšenie popularity. Ďakujeme Niké za prejavenú dôveru a pevne verím v úspešnú spoluprácu.“

Výkonný riaditeľ Niké Roman Berger: „Niké a Slovenský zväz malého futbalu spájajú určité veci. V prvom rade je to veľkosť. Niké je najväčšia stávková spoločnosť a Slovenský zväz malého futbalu je obrovský. Má viac ako 8 tisíc členov a 572 klubov. Takže je to veľký športový zväz. Druhý bod, ktorý je najvýznamnejší pre mňa, je ten, že malý futbal vnímam ako partiu nadšencov, ktorí robia niečo zo srdca a to na všetkých úrovniach. Keď si vezmeme, že sa Slovensko na Majstrovstvách sveta v Perthe dostalo do štvrťfinále a tesne prehralo s Brazíliou, za tým musí byť nie len kvalita ale aj nadšenie. To tretie čo nás spája, je Ladislav Borbély, ktorý je hlavným trénerom reprezentácie. Je tu teda veľa priesečníkov, ktoré budú viesť k zaujímavej spolupráci.

Hlavný tréner reprezentácie Ladislav Borbély: „Som rád, že došlo k tomuto spojeniu. Ja za tým nehľadám len obyčajnú spoluprácu. Ja tam budem hľadať synergické efekty, ktoré by z toho mohli vzniknúť. Viem, že súčasťou tej synergie bude aj masívny pressing na reprezentáciu Slovenska v malom futbale. Toto spojenie sa bude musieť preniesť aj do našich výsledkov.“